U hebt een wens,
wij verzorgen het vervoer

Het aanvragen van een wens of een promo

De Stichting Twentsewens Ambulance maakt onderscheidt in de aanvragen welke worden ontvangen, zodat we tot de meest optimale invulling van de wens kunnen komen. U kunt een aanvraag indienen voor u persoonlijk of voor een derde.

Er dient een onderscheid te worden gemaakt naar de situatie, namelijk of er sprake is van het vervoeren van een patiënt (wensaanvraag) of voor deelname aan een evenement en/of een gewenste aanwezigheid op een locatie zonder vervoer van een patiënt (promoaanvraag).

Vraag een wens aan

  • Gegevens contactpersoon

  • Gegevens patiënt

  • Verblijfplaats

  • Over de wens

 

Informatie over de aanvraag

U heeft een wens voor u zelf of voor een derde waarvoor vervoer met een ambulance noodzakelijk is en deze kan niet worden uitgevoerd door de reguliere ambulancedienst. Dan bieden wij daar graag uitkomst.

U dient de wens zelf voor te bereiden door de wens te formuleren en de afspraken af te stemmen. Indien van toepassing zijn de respectievelijke kosten zoals entreegelden en dergelijke voor uw rekening. De stichting onderhoud ook contacten met diverse recreatieparken, musea e.d. om gebruik te kunnen maken van kostenreductie en/of verkorte wachtrijen wat uiteraard positief kan zijn voor onze patiënten. Dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

U kunt natuurlijk ook de behoefte hebben om voor de laatste keer uw huis of andere plekken te bezoeken die fijne herinneringen meebrengen, of zoals het veelvuldig voorkomt een bezoekje aan het strand. Zoals u ziet vallen de kosten dan mee.

Wij verzoeken u de juiste keuze te maken tussen een wensaanvraag en een promoaanvraag, en het respectievelijke invulformulier volledig in te vullen en te versturen. Indien u na het versturen van het formulier geen digitale bevestiging ontvangt, verzoeken wij u het formulier nogmaals in te vullen en te verzenden.

Bij vragen kunt u onze wenscentrale tijdens kantooruren telefonisch bereiken via het telefoonnummer 053 2030101.

Wensaanvraag

Het aanvragen van een wens kan
via ons wenssysteem.

Wens aanvragen

 


©2017 Stichting Twentsewens Ambulance | Internetbureau: Webton.nl