U hebt een wens,
wij verzorgen het vervoer

Dankbare steun van sponsoren

Binnen de Stichting Twentsewens Ambulance verzorgen onze vrijwilligers dankbaar werk. Zonder hun inzet is het ondenkbaar om de wensen op een professionele en comfortabele wijze uit te voeren. Een uitvoering welke past bij de patiënten waar men met genoegen op terug zal kijken.

De stichting is een vrijwilligersorganisatie, zowel de vrijwilligers alsmede de leden van het bestuur zetten zich onbezoldigd in. U begrijpt dat er natuurlijk altijd kosten zullen zijn, denk bijvoorbeeld aan de brandstof, het invullen van de wensen en het onderhouden van onze ambulances en materialen om op een goede, comfortabele maar vooral veilige manier uitvoering te kunnen geven aan de wensen.

Wij zijn dankbaar voor de steun welke wij ontvangen van mensen en organisaties. Spontane donaties van scholen en verenigingen, maar zeker ook bijdragen van zowel bedrijven als particulieren. Organiseert u een sponsorloop of een ander evenement voor ons goed doel, dan dragen wij graag een steentje bij door mee te rijden met onze wensambulance. Uiteraard behoort een presentatie van onze activiteiten en/of toelichting op gerealiseerde wensen tot de mogelijkheden.

Onze sponsoren steunen ons door geld, diensten of andere middelen ter beschikking te stellen. Doet u mee?

Wensaanvraag

Het aanvragen van een wens kan
via ons wenssysteem.

Wens aanvragen

 


©2017 Stichting Twentsewens Ambulance | Internetbureau: Webton.nl