U hebt een wens,
wij verzorgen het vervoer

Nijhof-Wassink Groep omarmt Stichting Twentsewens Ambulance tijdens haar jubileumjaar en doneert € 13.750,-

De gasten van het feest hebben in grote getale gehoor gegeven aan de wens van Nijhof-Wassink Groep om in plaats van een geschenk te geven, geld te doneren voor een aantal goede doelen. Zo ook de stichting Twentsewens Ambulance. 

Op maandag 30 januari overhandigde Jogé Nijhof (Commissaris Nijhof-Wassink Groep) en de bedrijfsleider van Nijwa Hengelo, Wijnand Derkman de cheque aan Bennita Koop en oprichter Cor Havelaar van de Twentsewens Ambulance.

Cor Havelaar was blij verrast: “Binnen de ambulancehulpverlening zien wij veel en diverse patiënten, de aangewezen zijn op liggend vervoer. Een speciale groep vormen zij die chronisch ziek of de patiënten die in een laatste levensfase verkeren. Je zou dan zo graag iets extra´s voor hen willen doen. Met deze donatie wordt dit mogelijk. En is de aanschaf van de familiewens ambulance in zicht. 

Wijnand Derkman, “Nijwa en Nijhof-Wassink voelen zich sterk met onze regio verbonden. De Stichting Twentsewens Ambulance doen goed werk in onze regio. Deze initiatieven vinden wij belangrijk en verdienen goede aandacht en ondersteuning. Vandaar dat wij dit goede doel hebben omarmt en onze relaties hebben gevraagd om geld te doneren. Het is een hartverwarmend succes geworden. Hiervoor willen wij onze relaties bedanken en hopen wij de Twentsewens Ambulance verder te kunnen helpen met hun initiatieven”.  

Meer informatie over Nijhof-Wassink klik hier. 

 Meer informatie over Nijwa klik hier

 

Terug naar overzicht

Wensaanvraag

Het aanvragen van een wens kan
via ons wenssysteem.

Wens aanvragen

 


©2017 Stichting Twentsewens Ambulance | Internetbureau: Webton.nl