U hebt een wens,
wij verzorgen het vervoer

Ice Road Tukkers...GO!!!

 

The Arctic Challenge is een toertocht voor personenauto’s door Scandinavië, waarbij de unieke rijbeleving van de deelnemers op de eerst plaats komt. Daarnaast is het een mooie test voor jezelf, je teamgenoot en voor het voertuig om te zien hoe jullie omgaan met vermoeidheid, tegenslag en kameraadschap en dat onder arctische omstandigheden die je in Nederland niet gauw zult mee maken. Een andere charme is dat veel teams deze tourrit aangrijpen om geld in te zamelen voor een goed doel dat ze zelf uitkiezen.

Evert en Conrad Groothuis

Als team “Ice Road Tukkers” willen Evert en Conrad Groothuis door middel van sponsoring een donatie schenken aan de stichting Twentse Wensambulance. In 2018 gaat de 16e editie The Arctic Challenge van start op 13 januari en is de finish op 21 januari.

De heren zijn uiteraard al begonnen met alle voorbereidingen. Als stichting willen we hen een ‘warm’ hart onder de riem steken zodat zij de reis met goed gevolg zullen afronden. We zullen hen volgen tijdens hun voorbereidingen en de Challenge waar we kunnen.

 

 

Bent u zelf nieuwsgierig geworden en benieuwd hoe deze ‘koude’ challenge voor Evert en Conrad verloopt of u wilt hen sponsoren, neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina: Ice Road Tukkers

Wilt u meer over de Arctic Challenge klik hier

Terug naar overzicht

Wensaanvraag

Het aanvragen van een wens kan
via ons wenssysteem.

Wens aanvragen

 


©2017 Stichting Twentsewens Ambulance | Internetbureau: Webton.nl