U hebt een wens,
wij verzorgen het vervoer

Aanmelden sponsoren en donateuren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan.

De Stichting is een vrijwilligersorganisatie; wij zijn dan ook ontzettend trots dat al onze vrijwilligers alsmede de leden van het bestuur zich onbezoldigd inzetten. U begrijpt dat er natuurlijk altijd kosten zullen zijn, denk bijvoorbeeld aan de brandstof, het invullen van de wensen en het onderhouden van onze ambulances en materialen om op een goede, comfortabele maar vooral veilige manier uitvoering te kunnen geven aan de wensen. Om het werk vanuit de stichting ook in de toekomst te kunnen blijven realiseren, zijn we afhankelijk van uw bijdragen.

Uw bijdrage is dan ook van harte welkom! Wij kunnen alle vormen van donatie en sponsoring goed gebruiken om de laatste wens van onze patiënten in vervulling te laten gaan. U kunt dit storten op: NL80 RABO 0137208995 ten name van Stichting Twentsewens Ambulance e.o. onder vermelding van uw naam en adres.

Wilt u donateur, sponsor of vriend worden van de Twentsewens Ambulance? Of wilt u ons op een andere manier ondersteunen? Stuur dan een e-mail naar info@twentsewensambulance.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij willen iedereen die de stichting een warm hart toedraagt hartelijk danken!

 

Wensaanvraag

Het aanvragen van een wens kan
via ons wenssysteem.

Wens aanvragen

 


©2017 Stichting Twentsewens Ambulance | Internetbureau: Webton.nl